Amsterdam Centre for Insurance Studies

Presentaties: Symposium “Risico, regulering en supervisie van verzekeraars en pensioenfondsen"

06sep2012

Lezing

Op donderdag 6 september 2012 organiseerde ACIS in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars het symposium "Risico, regulering en supervisie van verzekeraars en pensioenfondsen"

Op donderdag 6 september 2012 organiseert ACIS in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars het symposium "Risico, regulering en supervisie van verzekeraars en pensioenfondsen"

12.30 Ontvangst

13.00 Opening en inleiding door prof. dr. Han van Dissel, Decaan Faculteit Economie en Bedrijfskunde, Universiteit van Amsterdam

Moderator: prof. dr. Roger Laeven, Hoogleraar Risk and Insurance, Universiteit van Amsterdam

13.10 mr. Leo de Boer, Directeur Verbond van Verzekeraars

13.45 mr. Joanne Kellermann, Directeur De Nederlandsche Bank (ivm persoonlijke omstandigheden vervangen door prof. dr. Paul Hilbers, Directeur Toezicht Beleid De Nederlandsche Bank)

14.25 Pauze

14.45 drs. Emiel Roozen RA, CFO Delta Lloyd Groep

15.25 Afsluiting en gezamenlijke gang naar de Aula van de Universiteit van Amsterdam

ORATIE
CONTAGION (BESMETTINGSGEVAAR)
Aula Universiteit van Amsterdam (Singel 411, 1012 WN Amsterdam)

Deelname is gratis. Aanmelden kan via acis@uva.nl.

Datum Donderdag 6 september 2012
Tijd 12.30 (ontvangst) 13.00 uur start tot 15.30 uur
na afloop gang naar oratie prof. dr. R.J.A. Laeven
Locatie:
Koninklijke Nederlandse Academie voor Wetenschappen (Het Trippenhuis, Tinbergenzaal, Kloveniersburgwal 29,
1011 JV Amsterdam, 020 551 0700)

Presentaties

Gepubliceerd door  Economie en Bedrijfskunde