Amsterdam Centre for Insurance Studies

Symposium: De Evaluatie van Solvency II

15sep2017 13.00 - 18.00

Symposium

Op vrijdagmiddag 15 september 2017 organiseren de Universiteit van Amsterdam (UvA), Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) en het Amsterdam Center of Excellence in Risk and Macro Finance (ACRM), in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars, de 6e editie in de serie mini-symposia over Risico, Regulering en Supervisie van Verzekeraars, met als titel ‘De Evaluatie van Solvency II’ bij de Koninklijke Industrieele Groote Club te Amsterdam.

Het programma is hieronder te downloaden (pdf-bestand).

Aanmelden

Om te registreren voor deelname aan het symposium stuurt u een e-mail aan acrm@uva.nl; de registratiekosten bedragen EUR 169,-; studenten en medewerkers van de UvA, onderzoekers van ACIS en Risk and Macro Finance, en leden van het Verbond van Verzekeraars zijn vrijgesteld van registratiekosten. Dit symposium is aangemeld bij het Koninklijk Actuarieel Genootschap voor 3 PE-punten. Gelieve bij uw registratie aan te geven dat u hiervoor in aanmerking wilt komen.

Koninklijke Industrieele Groote Club (Dam 27, 1012 JS Amsterdam

Gepubliceerd door  Economie en Bedrijfskunde