uva.nl

Op vrijdag 14 december 2018 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) het symposium: ‘De impact van de Europese Richtlijn Verzekeringsdistributie (IDD) zoals opgenomen in de Wft'.

Detail Summary
Datum 14 december 2018
Tijd 13:00 - 17:30

Het symposium vindt plaats bij de Universiteit van Amsterdam, Plantage Muidergracht 12 (zaal M1.02) en duurt van 13.00-17.30 uur.

Deelname aan het symposium levert 3 NOvA-punten op. De toegangsprijs bedraagt € 149. Voor ACIS-onderzoekers, Master Verzekeringskunde-studenten en leden van het Verbond van Verzekeraars is deelname gratis, die kosten worden centraal afgerekend.

Aanmelden kan via acis@uva.nl.

Download Programma (pdf-bestand)

De presentaties zijn hieronder te downloaden.

Cees de Jong - Productontwikkeling en distributie door verzekeringstussenpersonen Fred de Jong - Relevante beloningsbepalingen en de transparantiediscussie Jan Pieter Uittenbroek - Insurance Distribution Directive Verzekeringsproducten met beleggingscomponent Johannes de Jong - Algemene beginselen IDD Pien Kerckhaert - Product governance eisen voor ontwikkelaars Sjoerd Meijer - Nieuwe verplichtingen: een aanwinst?