Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl

Op vrijdag 2 november 2018 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) in samenwerking met JPR Advocaten en Uitgeverij Paris het symposium: ‘Knelpunten in het verzekeringsrecht 2018’.

Detail Summary
Datum 2 november 2018
Tijd 12:30 - 17:30

Het symposium vindt plaats in de ‘Industrieele Groote Club’, Dam 27, Amsterdam en duurt van 13.00-17.30 uur. (Inloop vanaf 12.30 uur).

Deelname aan het symposium levert 4 NOvA-punten op. De toegangsprijs bedraagt € 249. Voor ACIS-onderzoekers, Master Verzekeringskunde-studenten en leden van het Verbond van Verzekeraars is deelname gratis, die kosten worden centraal afgerekend.

Aanmelden

Aanmelden kan via acis@uva.nl.

Download Programma (pdf-bestand)

Presentaties

De presentaties zijn hieronder te downloaden.

C. De Jong - Aansprakelijkheid van de verzekeringstussenpersoon Prof. M.L. Hendrikse - Verjaring in het verzekeringsrecht Eva Jacobs - De zorgverzekering: een vreemde eend in de verzekeringsrechtelijke bijt Prof. dr. W.M.A Kalkman - Knelpunten in het levensverzekeringsrecht M. Pluymen - Knelpunten bij de particuliere arbeidsongeschiktheidsverzekering J. Rinkes - Dekkingsomschrijving: haalt HR Zweeftoestel (HR 9 juni 2006, NJ 2006/326) het 25-jarig jubileum? Van Wijk - Bemiddellen versus adviseren