Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl

Op vrijdag 15 maart 2019 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) in samenwerking met JPR Advocaten en Uitgeverij Paris het symposium ‘Actualiteiten Verzekeringsrecht 2019’.

Detail Summary
Datum 15 maart 2019
Tijd 12:30 - 17:30

Deelname aan het symposium levert 4 NOvA-punten op. De toegangsprijs bedraagt € 249. Voor ACIS-onderzoekers, Master Verzekeringskunde-studenten en leden van het Verbond van Verzekeraars is deelname gratis, die kosten worden centraal afgerekend.

Locatie

Het symposium vindt plaats in de Industrieele Groote Club, Dam 27, Amsterdam. Reizen met het openbaar vervoer geniet de voorkeur. De Industrieele Groote Club bevindt zich op ca. 750 meter van het Centraal Station. Parkeren is mogelijk in Q-Park De Bijenkorf.

Download programma (PDF bestand)

Presentaties

De presentaties zijn hieronder te downloaden.

K. Engel - De mededelingsplicht van de verzekeringnemer bij het sluiten van een verzekering en het criterium van de redelijk handelend verzekeraar M.L. Hendrikse - Risicoverzwaring in het verzekeringsrecht D.B. Holthinrichs - 'Primaire dekkingsbepalingen en art. 6:248 lid 2 BW: verrassende en verstrekkende dekkingsbepalingen' S.W.A. Kelterman - 'Het proportionaliteitsbeginsel in het verzekeringsrecht' S. Meijer - Actualiteiten verzekeringen en de Wft/Bgfo E. J. Wervelman - Actualiteiten AOV