uva.nl

Op vrijdag 17 mei 2019 organiseert het UvA Amsterdam Centre for Insurance Studies (ACIS) 'Uitbesteding door verzekeraars en pensioenfondsen'.

Detail Summary
Datum 17 mei 2019
Tijd 12:30 - 17:30

Deelname aan het symposium levert 4 NOvA-punten op. De toegangsprijs bedraagt € 149. Voor ACIS-onderzoekers, Master Verzekeringskunde-studenten en leden van het Verbond van Verzekeraars is deelname gratis, die kosten worden centraal afgerekend.

Locatie

Het symposium vindt plaats bij de Universiteit van Amsterdam, locatie Plantage Muidergracht 12, zaal M1.02. Reizen met het openbaar vervoer geniet de voorkeur.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar acis@uva.nl.

Download programma (PDF bestand)

Presentaties

De presentaties zijn hieronder te downloaden:

Presentatie Bart Joosen Presentatie Cees de Jong Presentatie Ingrid Talsma Presentatie Jan Broekhuizen Symposium Peter Laaper Presentatie Pien Kerckhaert